Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

6o Εσωτερικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Δημοτικού

Μία νίκη και μία ήττα σε κάθε τμήμα ήταν ο απολογισμός του 6ου Εσωτερικού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης των μαθητών/τριών της ΣΤ΄ τάξης που πραγματοποιήθηκε στα Εκπαιδευτήρια ΠΑΝΟΥ. Οι αγώνες ήταν διάρκειας 2 περιόδων των 8 λεπτών και είχαν έντονο ενδιαφέρον λόγω της μικρής διαφοράς στο σκορ που κράτησε την αγωνία των παιδιών μέχρι το τέλος.
Στα αγόρια το ΣΤ1 με τους Νικολόπουλο, Φραγκοπαναγιώτη, Κυριακού, Αποστολόπουλο, Ανδρουτσέλη και Φούντα Άρη, επικράτησε με 19-14 του ΣΤ2 των Λιόλιου, Καλαντζή, Φλωρούς, Μπίστικα και Φούντα Αιμίλιο.
Στα κορίτσια το ΣΤ2 με τις Κάσσαρη, Τηληγάδα, Σπηλιωτοπούλου, Μπουρνάκα, Μήτσου και Γεωργίου πήρε τη ρεβάνς καθώς νίκησε με σκορ 10-7 το ΣΤ1 των Κουνάβη, Μπουρδάλη, Γεωργαντά, Ρωμάνου, Κυρίτση και Γιαννοπούλου.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου