Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Αγώνες Δρόμου επί Ανωμάλου εδάφους πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014 στο Εθνικό Στάδιο Αγρινίου υπό τηναιγίδα της οργανωτικής επιτροπής Σχολικών Αγώνων (Ο.Ε.Σ.Α) Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης του Νομού Αιτ/νίας.
Στον Ανώμαλο Δρόμο πήραν μέρος τα Δημοτικά σχολεία, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια του Νομού μας. Οι αποστάσεις που έτρεξαν οι δρομείς ήταν καθορισμένες σύμφωνα με την ηλικία και το φύλο των διαγωνιζομένων. Οι μαθητές-τριες των Δημοτικών σχολείων διαγωνίστηκαν στα 1000m, οι μαθήτριες των Γυμνασίων στα 2000m, οι μαθητές  των Γυμνασίων στα 3000m, οι μαθήτριες των Λυκείων στα 3000m και οι μαθητές των Λυκείων στα 4000m.
Στους αγώνες συμμετείχαν και μαθητές των Εκπαιδευτηρίων μας. Συγκεκριμένα αγωνίστηκαν 4 μαθητές (Νικολόπουλος, Κυριακού, Δούρος, Φούντας) και 1 μαθήτρια (Τηλιγάδα) του Δημοτικού σχολείου, καθώς και 3 μαθητές (Σιαμαντάς, Πυλαρινός, Παρασκευόπουλος) του Λυκείου, υπό την τεχνική καθοδήγηση του Γυμναστή μας Γεωργίου Σταθάτου.
Τα παιδιά μέσω των αγώνων είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν  από τα πλαίσια του μαθήματος της φυσικής αγωγής, να αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες "μετρώντας τις δυνάμεις  τους" και κυρίως να χαρούν τη συμμετοχή τους σε μια τέτοια διοργάνωση.


« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου