Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Μαΐου 2015 από τον Περιφερειακό υπεύθυνο του προγράμματος Kids’ Athletics του Νομού Αιτ/νίας κ. Χαράλαμπο Ποσονίδη, αθλητική ημερίδα, στο κλειστό «Παπαχαραλάμπειο» στάδιο. Στην ημερίδα συμμετείχαν τα Δημοτικά σχολεία της Ναυπάκτου και συγκεκριμένα οι μαθητές/τριες των ΣΤ’ τάξεων με σκοπό να ψυχαγωγηθούν μέσα από αυτό το πρόγραμμα που έχει ενταχθεί στα σχολεία και να παίξουν στίβο όπως είναι και η ακριβής μετάφραση του όρου Kids’ Athletics. Τα Εκπαιδευτήρια ΠΑΝΟΥ ήταν εκεί και οι μαθητές/τριες της ΣΤ’ τάξης διασκέδασαν, παίζοντας με αρκετά από τα αθλήματα του στίβου.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου