Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

11ο ΓΕΛ. ΠΑΤΡΑΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΑΝΟΥ 49-56

Τη νίκη – πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης πήρε η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων ΠΑΝΟΥ, καθώς επικράτησε με σκορ 49-56 του 11ου Γ.Ε.Λ. Πάτρας, την Τετάρτη 16 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο Πύργου. Πρώτος σκόρερ από τα Εκπαιδευτήρια ο Σανδραμάνης με 17 πόντους και τον ακολούθησε ο Μαλτέζος με 14. Η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, ως πρωταθλήτρια Δυτικής Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Πελοποννήσου στις 22 Μαρτίου στο Βραχάτι Κορινθίας, διεκδικώντας να συμπεριληφθεί στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

ΕΚΠ.ΠΑΝΟΥ (Σταθάτος): Κυριλής 12(1), Καμπάς, Γκάτζιος, Μαλέλης, Χοχτούλας, Μαλτέζος 14, Πατσαντζόπουλος 2, Τσέρτσακ, Κουμουνδούρος 5(1), Σανδραμάνης 17(1), Μπαρδάκας 4, Βύρλας 2.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου