Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Το αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Λυκείων Ελλάδας-Κύπρου κατέκτησαν τα «Εκπαιδευτήρια Πάνου», καθώς ηττήθηκαν ύστερα από δυνατό αγώνα στο μεγάλο τελικό με 57-84 από τα «Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη», που αναδείχθηκαν Πρωταθλητές. Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου είχαν την ατυχία να «χάσουν» από το 1ο δεκάλεπτο το βασικό τους center Παναγιώτη Βύρλα, που τραυματίστηκε και του έγιναν ράμματα στο φρύδι.
Στον μικρό τελικό τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη επιβλήθηκαν του 1ου ΓΕΛ Γρεβενών και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.
Θυμίζουμε πως στα Εκπαιδευτήρια Πάνου αγωνίζονται οι αθλητές της Παιδικής (Γκάτζιος, Μπαρδάκας, Πατσαντζόπουλος, Σανδραμάνης) και Εφηβικής (Βύρλας, Κουμουνδούρος, Κυριλής, Μαλτέζος, Τσέρσακ) ομάδας του Προμηθέα, που συμμετέχουν στο πρότυπο πρόγραμμα «ΝΟΥΣ» και φοιτούν με άριστες επιδόσεις στο Εκπαιδευτήριο μας. Μαζί τους οι συμμαθητές τους, αθλητές της Παιδικής (Καμπάς) και Εφηβικής (Μαλέλης, Χοχτούλας) ομάδας του ΠΑΣ Ναυπάκτου με προπονητή το καθηγητή Φυσικής Αγωγής των Εκπαιδευτηρίων κ. Γιώργο Σταθάτο (βοηθός προπονητή της Ανδρικής ομάδας του Προμηθέα και προπονητή του ΠΑΣ Ναυπάκτου).


Τα Δεκάλεπτα: 11-26, 19-44 (ημιχ.), 42-65, 57-84.

ΕΚΠAIΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΑΝΟΥ (Σταθάτος): Κυριλής 7 (1), Καμπας, Γκάτζιος 4, Μαλέλης, Χοχτούλας, Μαλτέζος 17, Πατσαντζόπουλος 4, Τσέρσακ, Κουμουνδούρος 2, Σανδραμάνης 14 (2), Μπαρδάκας 6, Βύρλας 3.

ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ (Κοκκινόπουλος): Γεωργίου 2, Φόρογλου 2, Τσακίρης 11 (1), Μπρόζος 12, Χρηστίδης 22, Καλαμπόκης 4, Βαϊντερλής 4, Μπίλιος 6 (2), Χασιώτης, Λεμονάκης 9, Καλαϊτζάκης 12, Τσιριλάκης.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου