Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Την Τρίτη 24 Μαΐου 2016 η αντιπροσωπευτική ομάδα καλαθοσφαίρισης των Εκπαιδευτηρίων ΠΑΝΟΥ συμμετείχε στους αγώνες Αθλοπαιδείας των Δημοτικών σχολείων της Ναυπάκτου που διοργάνωσε η Ο.Ε.Σ.Α. Αιτ/νίας. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στα 2 γήπεδα του «Παπαχαραλάμπειου» σταδίου (ανοιχτό και κλειστό), με το κάθε σχολείο να πραγματοποιεί πολλές επαναλαμβανόμενες συναντήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης (ένας με όλους), με τη διάρκεια του κάθε αγώνα να περιορίζεται στα 10 λεπτά. Η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων μας παρουσίασε καλό πρόσωπο παίζοντας ωραίο μπάσκετ, επιδεικνύοντας ταυτόχρονα ομαδικότητα και αθλητικό πνεύμα.


« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου