Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

18η Διεθνής Γιορτή Γυμναστικής για Όλους

Την Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011, η ομάδα ρυθμικής των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, η οποία αποτελείται από μαθήτριες των Ε’ & ΣΤ’ τάξεων του Δημοτικού, συμμετείχε στη «18η Διεθνή Γιορτή Γυμναστικής για Όλους», που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Περιστερίου.

Η ομάδα παρουσίασε πρόγραμμα ρυθμικής με κορδέλες και επιλέχτηκε στους 27 BEST OF…2011 της διοργάνωσης. Στη «18η Διεθνή Γιορτή Γυμναστικής για Όλους» παρουσιάστηκαν συνολικά 85 προγράμματα γυμναστικής και συμμετείχαν 2500 αθλητές.

Το πρόγραμμα των ασκήσεων επιμελήθηκαν οι κ. Θάλεια Γιογκαράκη και Μάρθα Καραλή.

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου