Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Μετά από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2011, στα τμήματα των τάξεων Γ', Δ', Ε' και Στ' και ακολουθώντας τον κανονισμό της μαθητικής κοινότητας, σήμερα Πέμπτη 20 – 10 – 2011, ορίστηκε και συνεδρίασε για πρώτη φορά το καινούριο μαθητικό συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων ΠΑΝΟΥ για το σχολικό έτος 2011 – 2012. Οι μαθητές και μαθήτριες που αποτελούν το μαθητικό συμβουλίου του σχολείου μας για φέτος είναι:

Πρόεδρος:Καμπάς Ηλίας
Γραμματέας:Χρυσανθοπούλου Νεφέλη
Ταμίας:Σωτηροπούλου Κωνσταντίνα
Μέλη:Ντζελβές Γεώργιος
Κάσσαρη Ίλιαν
Νικολόπουλος Παναγιώτης

Από σήμερα το μαθητικό συμβούλιο είναι έτοιμο να συμμετάσχει ενεργά στη σχολική ζωή ακούγοντας τις απόψεις των μαθητών, κάνοντας προτάσεις και παίρνοντας αποφάσεις. Στόχος είναι, σε συνεργασία με τους δασκάλους τους, οι μαθητές να δραστηριοποιηθούν για τη βελτίωση της σχολικής τους καθημερινότητας.

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου