Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010, έγινε η πρώτη κοινή συνεδρίαση των 5μελών μαθητικών συμβουλίων όλων των τάξεων, από τη Γ’ έως και τη Στ’. Τα μέλη του μαθητικού συμβουλίου του σχολείου συντόνιζαν τη διαδικασία, όπου κυριάρχησαν ο διάλογος και η γόνιμη ανταλλαγή απόψεων γύρω από ζητήματα που απασχολούν τους μαθητές. Τα θέματα που τέθηκαν θα συζητηθούν εκ νέου σε συνεδρίαση την επόμενη εβδομάδα, οπότε και θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις. Στόχος για τη φετινή χρονιά είναι να ενδυναμωθεί ο θεσμός των μαθητικών κοινοτήτων δίνοντας στα παιδιά την ευκαιρία να αποφασίζουν και να δημιουργούν πράγματα για το δικό τους σχολείο. Την όλη διαδικασία επέβλεπε η Δασκάλα της ΣΤ΄ τάξης κ. Ευφροσύνη Σταφύλη.

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου