Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Δημοτικό: Υποδοχή μαθητών Α΄ τάξης

Την Τετάρτη 7-9-2016 τα Εκπαιδευτήρια Πάνου υποδέχτηκαν τους νέους μαθητές της Α΄ Δημοτικού και τους γονείς τους. Η υποδοχή των νέων μας μαθητών περιελάμβανε περιήγηση στους χώρους του σχολείου και γνωριμία παιδιών και γονέων με τις δασκάλες τους και το υπόλοιπο εκπαιδευτικό προσωπικό.
Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση με θέμα τη λειτουργία του καθημερινού προγράμματος, τα διαθεματικά προγράμματα που θα υλοποιηθούν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, καθώς και τις διδακτικές μεθόδους που θα χρησιμοποιηθούν.
Επιπρόσθετα, έγινε απολύτως σαφές ότι στο σχολείο μας δε στοχεύουμε στην απλή μετάδοση γνώσεων, αλλά κύρια επιδίωξή μας είναι η συγκρότηση ολόπλευρων προσωπικοτήτων και η ανάπτυξη της κριτικής σκέψης και της συναισθηματικής νοημοσύνης των μαθητών μας.
Είμαστε βέβαιοι ότι με τον προγραμματισμό που έχουμε πραγματοποιήσει και με την ύπαρξη εμπιστοσύνης και συνεργασίας μεταξύ γονέων και σχολείου η νέα σχολική χρονιά δεν μπορεί παρά μόνο να είναι δημιουργική. Ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά σε όλους!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου