Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Αγιασμός στο Νηπιαγωγείο και στο Δημοτικό

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 στον προαύλιο χώρο του σχολικού συγκροτήματος των Εκπαιδευτηρίων Πάνου από τον π. Πολύκαρπο, ο καθιερωμένος αγιασμός για τους μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού, αφού ακόμη μια σχολική χρονιά ξεκίνησε με όνειρα και προσδοκίες για τα μικρά παιδιά και τις οικογένειες τους.
Χαρούμενες παιδικές φωνές ακούστηκαν ξανά στο σχολείο, καθώς οι μικροί μαθητές περίμεναν με λαχτάρα την επιστροφή τους στις σχολικές αίθουσες.
Η διοίκηση των Εκπαιδευτηρίων Πάνου και το εκπαιδευτικό προσωπικό εύχονται καλή σχολική χρονιά στους μαθητές, καθώς και η πορεία τους προς την κατάκτηση της γνώσης να είναι ευχάριστη και δημιουργική.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου