Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Α΄ Δημοτικού: «Οι μικροί τρυγητές!»

Στο πλαίσιο υλοποίησης του εκπαιδευτικού προγράμματος «Μεσογειακοί καρποί της γης» οι μαθητές της Α΄ τάξης επισκέφθηκαν τον γειτονικό αμπελώνα του κ. Σύψα, προκειμένου να γνωρίσουν βιωματικά τη διαδικασία του τρύγου. Τα παιδιά, αφού ενημερώθηκαν από τον υπεύθυνο για τον τρύγο, το σταφύλι και τα παραγόμενα προϊόντα, ανέλαβαν δράση κόβοντας τα σταφύλια. Έπειτα τα τοποθέτησαν σε τελάρα, ώστε να συνεχίσουν το μεγάλο τους ταξίδι, το οποίο θα γνωρίσουν οι μικροί τρυγητές τις επόμενες ημέρες… Η πρωτόγνωρη εμπειρία και η προσπάθεια των μαθητών ολοκληρώθηκαν με τον πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο… με τη δοκιμή των σταφυλιών!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου