Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Δημοτικό: «Μικροί επιστήμονες»

Η σχολική χρονιά για την Ε΄ δημοτικού, ξεκίνησε φέτος με μια συνδιδασκαλία της κυρίας Πολυζώη, καθηγήτριας Χημείας του Γυμνασίου και των δασκάλων της τάξης. Στο πλαίσιο του μαθήματος της Φυσικής, οι μαθητές επισκέφθηκαν την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2016, το εργαστήριο Φυσικής-Χημείας του Γυμνασίου-Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων. Εκεί με τη βοήθεια της κας Πολυζώη, ταξιδέψαμε στο μικρόκοσμο της ύλης. Τα παιδιά μέσα από παραστατικά πειράματα ασχολήθηκαν με  τη δομή της ύλης, μελετώντας τον κόσμο των ατόμων, των μορίων, των χημικών στοιχείων και των χημικών ενώσεων. Οι μαθητές ενθουσιάστηκαν και με χαρά συμφώνησαν να συναντηθούμε ξανά με τους καθηγητές στο χώρο του εργαστηρίου για ακόμη περισσότερα πειράματα!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου