Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Δημοτικό: Επίσκεψη σε μια έκθεση «ΑΝΤΙ-ΔΩΡΟ» στους προγόνους

«ΑΝΤΙ-ΔΩΡΟ» στους προγόνους ονόμασε ο διεθνούς φήμης χαράκτης, Απόστολος Κούστας, την έκθεση που οργανώθηκε στο Φετιχέ Τζαμί. Μια έκθεση στην οποία εξηγεί τον τρόπο που εργάζεται-δημιουργεί. Οι μαθητές της Στ΄ τάξης επισκέφτηκαν στις 22/9/2016 την έκθεση κι είχαν την τύχη να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με τον καλλιτέχνη, ο οποίος μας πληροφόρησε πως είναι μεσολογγίτης και μάλιστα μαθητής της χαράκτριας Κατράκη. Οι μαθητές ενθουσιάστηκαν τόσο με τα έργα όσο και με την συζήτηση που είχαν με τον Απόστολο Κούστα. Αρκετοί δεν δίστασαν να ζητήσουν και αυτόγραφο. Χαμογελαστοί και ευχαριστημένοι από το μάθημα, έξω από τους τοίχους της τάξης, συνεχίζουν το ταξίδι της γνώσης σε ένα τόπο που έχει την τύχη να γεννά ανθρώπους που πρωτοπορούν και διαπρέπουν…

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου