Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Δημοτικό: Α΄ τάξη - Μια γευστική «στάση»…

Συνεχίζοντας την υλοποίηση του προγράμματος «Μεσογειακοί καρποί της γης» στο πλαίσιο της ευέλικτης ζώνης, οι μαθητές της Α΄ τάξης πραγματοποίησαν την επόμενη στάση τους στο όμορφο αυτό ταξίδι τους…μια στάση διαφορετική…μια στάση που χαρακτηρίζεται άκρως γευστική και δημιουργική! Ένα όμορφο πρωινό, λοιπόν, αφού δοκίμασαν γλυκό σταφύλι και μουσταλευριά κατευθύνθηκαν στην τραπεζαρία του σχολείου και παρασκεύασαν τα δικά τους μουστοκούλουρα. Συγκέντρωσαν τα υλικά, έπλυναν τα χέρια τους, σήκωσαν τα μανίκια τους και ξεκίνησαν το ζύμωμα. Στη συνέχεια έπλασαν τα κουλούρια τους και κατόπιν έψησαν τα δημιουργήματά τους. Το σχολείο γέμισε μυρωδιές! Οι μαθητές της Α΄ τάξης φτιάχνοντας τα πιο νόστιμα και λαχταριστά μουστοκούλουρα γέμισαν με χαρά και ταυτόχρονα αντιλήφθηκαν τη διατροφική αξία του μούστου στην καθημερινή τους ζωή!


« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου