Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Με άρωμα Α1 η 3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στα Εκπαιδευτήρια ΠΑΝΟΥ

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα υιοθέτησης ενός πιο δραστήριου τρόπου ζωής των παιδιών και εφήβων και στην προσπάθεια να παρακινήσει τους μαθητές να συμμετάσχουν σε οποιοδήποτε είδος φυσικής δραστηριότητας με απώτερο στόχο τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, την καλλιέργεια ή/ και ενίσχυση της ευεξίας, υιοθετεί το σύνθημα της Μαθητιάδας ως λογότυπο της 3ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού για το τρέχον έτος 2016-2017: «Νοιώσε τη χαρά της άθλησης χωρίς το άγχος της νίκης και το φόβο της αποτυχίας: Αθλητισμός- Δικαίωμα για όλους».
Με τη συμμετοχή τριών καταξιωμένων αθλητών (Νίκος Γκίκας, Ζήσης Σαρικόπουλος, McKenzie Moore) και του γυμναστή Κώστα Λαψάνη της ομάδας του «Προμηθέα» Πατρών που αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α1 (Βasket League) πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στα Εκπαιδευτήρια Πάνου η γιορτή του σχολικού αθλητισμού.
Οι μικροί μαθητές/τριές μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά επαγγελματίες αθλητές και να ενημερωθούν απ΄αυτούς για τον τρόπο εκγύμνασής τους, τη διατροφή τους, καθώς και για τις θυσίες που έκαναν οι ίδιοι, όταν ήταν μαθητές και κατάφεραν να συνδυάσουν το σχολείο και το μπάσκετ.
Με υπομονή οι παίκτες του «Προμηθέα» υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα δεδομένου ότι μαζί μας παρευρίσκονταν και οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Λυγιά. Ευχαριστούμε θερμά τη Διοίκηση του «Προμηθέα» Πατρών και τους παίκτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωσή μας.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου