Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Α΄ Δημοτικού: Διασχίζοντας τα μονοπάτια της οινοποιίας

Το τρένο της γνώσης, με επιβάτες τους μαθητές της Α΄ τάξης, συνέχισε το ταξίδι του τρύγου. Επόμενος σταθμός η Achaia Clauss, μια σύγχρονη επιχείρηση οινοποιίας, που αποτελεί το λίκνο κρασιών για την περιοχή της Αχαΐας κι όχι μόνο…Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στα αμπέλια και στο οινικό συγκρότημα και ενημερώθηκαν για τα στάδια που ακολουθούνται από τον τρύγο ως την εμφιάλωση του κρασιού. Συνέχισαν στις κάβες και στα κελάρια, όπου με παιγνιώδη τρόπο μυήθηκαν στην ιστορία του χώρου. Η επίσκεψη κορυφώθηκε με την εμπειρία της οινογευσιγνωσίας δοκιμάζοντας τη γλυκιά μαυροδάφνη Πατρών.
Το τρένο αναχώρησε γεμάτο πολύτιμες γνώσεις και αξέχαστες αναμνήσεις που αποτυπώθηκαν στις ζωγραφιές των μικρών μας ταξιδιωτών…

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου