Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Ε-ΤWINNING: Odyssey of words

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016, υπό την επίβλεψη της φιλολόγου των Εκπαιδευτηρίων, κυρίας Λίντας Αλεξοπούλου και των εκπαιδευτικών της Δ΄ τάξης, η έναρξη του προγράμματος e -twinning. Το πρόγραμμα αυτό με τίτλο "Odyssey of words" που γίνεται σε συνεργασία με σχολεία του εξωτερικού και συγκεκριμένα από την Ιταλία, την Αγγλία και τη Γαλλία, περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέρουσες δράσεις που θα γίνονται καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς, μια φορά την εβδομάδα. Στην πρώτη αυτή συνάντηση εξηγήθηκαν και εξειδικεύτηκαν στους μαθητές οι λεπτομέρειες του προγράμματος, καθώς και οδηγίες χρήσης της διαδικτυακής πλατφόρμας του. Οι μαθητές επέδειξαν ιδιαίτερη θέρμη και έδειξαν να ανυπομονούν για τη συνέχεια των δράσεων του προγράμματος.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου