Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Δημοτικό: Γνωριμία με τα συναισθήματα

Πότε χαίρομαι, πότε θυμώνω, πότε και γιατί νιώθω άγχος; Αναγνωρίζω τα συναισθήματά μου; Ξέρω να τα διακρίνω μεταξύ τους και να τα διαχειρίζομαι; Επίσης, πώς «γεννιούνται» άραγε τα συναισθήματα;
Σε αυτά τα ουσιώδη ερωτήματα είχαν την ευκαιρία να δώσουν απάντηση και ερμηνεία οι μαθητές της Γ’ τάξης των Εκπαιδευτηρίων μας, την Παρασκευή 14/10 στο πλαίσιο του προγράμματος Προαγωγής Υγείας που υλοποιείται στο σχολείο μας, με κεντρικό άξονα την ανακάλυψη του συναισθηματικού κόσμου των παιδιών. Με ομαδικό πνεύμα και συζήτηση οι μαθητές μίλησαν ανοιχτά για τα συναισθήματά τους και πώς τα βιώνουν σε διάφορες εκφάνσεις της καθημερινής ζωής. Συντονίστρια αυτής της δραστηριότητας ήταν η κυρία Ραϊσα Μουλίνου την οποία ευχαριστούμε θερμά.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου