Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Ναύπακτος: Ο τόπος μας!

Σε μια προσπάθεια να γνωρίσουμε καλύτερα τον τόπο μας, θεματική που περιλαμβάνεται στο μάθημα της Μελέτης Περιβάλλοντος, επισκεφθήκαμε τη Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016, όλοι οι μαθητές της Τετάρτης τάξης το λιμάνι της Ναυπάκτου. Εκεί είχαμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε μια υπέροχη θέα, η οποία περιλάμβανε και τα πιο σημαντικά κτήρια κι έργα της περιοχής μας. Λίγα μόνο από αυτά είναι το Φετιχέ Τζαμί, τα αγάλματα του Ανεμογιάννη και  του Θερβάντες, το παλιό ρολόι και το κάστρο. Με τη συμβολή του κύριου Θωμά Παναγιωτόπουλου αντλήσαμε πολλές ιστορικές πληροφορίες για όλα τα παραπάνω και εντυπωσιαστήκαμε από τα όσα μάθαμε!Τι καλύτερο από το να παρατηρείς και να βιώνεις από κοντά όλα όσα «χρειάζεται να μάθεις»…!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου