Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Ε' δημοτικού: Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου

Μια ουσιαστική και διδακτική θεατρική παράσταση παρακολούθησαν σήμερα, Τρίτη 25 Οκτωβρίου γονείς και μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, τιμώντας για άλλη μια χρονιά με τον απαραίτητο σεβασμό τον ιερό αγώνα των προγόνων μας ενάντια στον κατακτητή Ιταλό. Τραγούδια που υμνούν την πατρίδα μας και τον ένδοξο αγώνα των Ελλήνων στα ελληνοαλβανικά σύνορα, μίλησαν στην καρδιά του κοινού, που συγκινήθηκε αναπολώντας τις λαμπρές αυτές σελίδες της ιστορίας μας, γέλασε με τον αυθορμητισμό των επίδοξων ηθοποιών και συγκράτησε το μήνυμα της ημέρας που μένει αναλλοίωτο στο πέρασμα των χρόνων: Η Ελλάδα είναι μια χώρα που ξέρει να μάχεται!
Ξεχωριστή στιγμή στην εκδήλωση υπήρξε η παράδοση της σημαίας στους μαθητές της ΣΤ΄τάξης που θα παρελάσουν την ημέρα της Εθνικής μας επετείου.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους του μαθητές της Ε τάξης για το αποτέλεσμα που πέτυχαν με τη βοήθεια των δασκάλων τους!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου