Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Α΄ τάξη – «Oι καλλιτέχνες εν δράσει»

Το πρώτο μέρος του διαθεματικού προγράμματος «Μεσογειακοί καρποί της γης-σταφύλι» ολοκληρώθηκε με τον πιο δημιουργικό και πολυδιάστατο τρόπο! Οι μαθητές της Α΄ τάξης ξεδίπλωσαν το καλλιτεχνικό τους ταλέντο μέσα από μία σειρά βιωματικών δραστηριοτήτων που σχετίζονταν με τον τρύγο και το σταφύλι!
Με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών έγιναν τραγουδοποιοί τραγουδώντας μελωδίες με νότες σταφυλιού, ηθοποιοί δίνοντας «πνοή» στα τραγούδια μέσω της δραματοποίησης, αθλητές παίζοντας ευφάνταστα «σταφυλοπαιχνίδια» και ζωγράφοι απεικονίζοντας τον τρύγο σε μοναδικούς πίνακες. Ένας κύκλος γνώσης έκλεισε! Σύντομα ένας νέος θα ανοίξει...

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου