Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Δημοτικό: Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου

Η πόλη της Ναυπάκτου τίμησε τους αγωνιστές του ’40 και της εθνικής αντίστασης με την καθιερωμένη μαθητική παρέλαση, που έγινε μπροστά στις αρχές και στο πλήθος των συμπολιτών που είχαν συρρεύσει στην πλατεία Δ. Φαρμάκη και επί των πεζοδρομίων της οδού Ιλάρχου Τζαβέλλα.
Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες (ψιλόβροχο) οι μαθητές των σχολείων της πόλης παρέλασαν σε άψογους σχηματισμούς. Ανάμεσα σε αυτούς και οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Πάνου που εντυπωσίασαν με την ομοιόμορφη ενδυμασία, το τέλειο παράστημα, τον άριστο βηματισμό. Συγχαρητήρια στους μαθητές του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου. Αξιοπρόσεκτοι ήταν και πάλι οι μαθητές του Λυκείου που κλείνουν την παρέλαση, δεδομένου του ύψους που διαθέτουν ως μπασκετμπολίστες.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου