Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Γ’ Δημοτικού - Δράση στη φύση

Εκπαιδευτική επίσκεψη στη Δρω πραγματοποίησαν την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016 τα δύο τμήματα της Γ’ τάξης. Πιο συγκεκριμένα οι μαθητές, μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους, συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ίχνη του Δάσους ΙΙ». Μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα πετρώματα που υπάρχουν στο φυσικό περιβάλλον και να έρθουν σε επαφή με ίχνη τροφής που συναντώνται στα δάση. Βέβαια, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα δεν περιορίστηκε στην απλή ενημέρωση των μαθητών. Έτσι, τα παιδιά, εκτός των άλλων, ενεργοποίησαν αυτοσχέδια ηφαίστεια και έγιναν ένα με τη φύση που τους περιέβαλε, όπως καμουφλάρονται και τα ζώα!Αναμενόμενο ήταν οι μικροί εξερευνητές να καταευχαριστηθούν την εξόρμηση αυτή στη φύση!!!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου