Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Αγωγή Υγείας με τους μαθητές της ΣΤ' τάξης

Στη συνάντηση Αγωγής Υγείας με την Στ΄Δημοτικού, συζητήθηκε το βιβλίο του Χόρχε Μπουκάι "Ο Αλυσοδεμένος Ελέφαντας" στην παιδική έκδοση.
Τα παιδιά άκουσαν την ιστορία και ακολούθησε διάλογος κατά πόσον οι ταμπέλες που βάζουν οι μαθητές στη σχολική τους ζωή (λ.χ.καρφί, κακός μαθητής, μάγκας, χαζός, κ.α.) μπορούν να γίνουν "αλυσίδες" οι οποίες δεν θα τους αφήσουν να ανακαλύψουν τις πολλές δυνατότητές τους.
Συνεπώς, δεν χαρακτηρίζουμε τους συμμαθητές μας, αλλά υποστηρίζουμε και ενδυναμώνουμε τον εαυτό μας και τους άλλους για την καλύτερη δυνατή εξέλιξή μας.

Αlusodemenos elefantas

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου