Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

«Εορτασμός του Πολυτεχνείου»

Συγκίνηση, χαρά και νοσταλγία πλημμύρισαν σήμερα την αίθουσα εκδηλώσεων των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, με αφορμή την θεατρική παράσταση που παρουσίασαν οι μαθητές/τριες της Ε΄ Δημοτικού Τάξης.
«Εδώ Πολυτεχνείο» ακούστηκε σήμερα δυνατά από τα στόματα των παιδιών, όχι απλώς σαν αναχρονισμός αλλά σαν ένα διαχρονικό μήνυμα που επιδιώκει να μας κρατήσει δεμένους με την ιστορία μας και να μας παραδειγματίσει για το πώς πρέπει να αντιστεκόμαστε σε οποιαδήποτε μορφή στέρησης της ελευθερίας της σκέψης μας, του λόγου μας και γενικότερα καταπάτησης των δικαιωμάτων μας.
Όπως πριν από σαράντα τρία χρόνια, έτσι και τώρα, έτσι και πάντοτε το μέλλον ενός τόπου είναι οι νέοι, τα ίδια τα παιδιά μας. Αυτά άλλαξαν τότε τον κόσμο και αυτά θα τον κρατούν πάντα στα χέρια τους!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου