Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Αγωγή Υγείας: "Η ομάδα του ....με νοιάζει"


Δ΄και Ε΄Δημοτικού - " Η ομάδα του....με νοιάζει"
Με αφορμή τη σχολική παράσταση της 17ης Νοεμβρίου για την επέτειο του Πολυτεχνείου επικεντρωθήκαμε στον χαρακτήρα της παράστασης, τον "Αλέξη" και μιλήσαμε για τη δύναμη της αλλαγής. Στη συνέχεια τονίστηκε το ενδιαφέρον των φοιτητών του Πολυτεχνείου για "Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία" για να καταλήξουμε σε λίστες ενδιαφέροντος των παιδιών. Τι ενδιαφέρει τα παιδιά σήμερα; Γιατί "νοιάζονται";

Στ΄ Δημοτικού
Στη συνάντηση Αγωγής Υγείας με τους μαθητές της Στ΄ Δημοτικού συζητήθηκαν περιστατικά από τη σχολική ζωή των παιδιών, τα οποία τους δημιούργησαν αρνητικά συναισθήματα. Αναπτύχθηκε διάλογος με τα παιδιά, ώστε να αντιληφθούν πως θα μπορούσαν να προλάβουν τα περιστατικά αυτά αλλά και πως θα μπορούσαν να αναπτύξουν εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισής τους.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου