Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Δημοτικό: «Αστραφτερά δόντια»

Ορμώμενοι από το σχετικό κεφάλαιο της Φυσικής «Δόντια – Πεπτικό Σύστημα» οι μαθητές της Ε΄ τάξης υποδέχθηκαν την οδοντίατρο κα Παναγιωτοπούλου Γιούλη στην αίθουσα εκδηλώσεων των Εκπαιδευτηρίων Πάνου και έκαναν μαζί της μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για τα δόντια και τη στοματική υγιεινή. Η κα Παναγιωτοπούλου έκανε μια λεπτομερή παρουσίαση των δοντιών, μόνιμων και νεογιλών, μας μίλησε για τα διάφορα είδη δοντιών και τις αντίστοιχες λειτουργίες τους και επέμεινε στον σωστό τρόπο καθημερινής φροντίδας της στοματικής υγιεινής σε συνδυασμό με την αποφυγή ανθυγιεινών διατροφικών επιλογών. Μοίρασε ενημερωτικά φυλλάδια στους μαθητές, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να λύσουν απορίες τους.
Ευχαριστούμε θερμά την κα Παναγιωτόπουλου και μην ξεχνάτε ότι η στοματική υγιεινή είναι πολύ βασική για τον οργανισμό μας!!!


« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου