Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Ε΄ Δημοτικού: Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Εταιρίας Coffee Island-Βιομηχανική Ζώνη Πατρών και προσκύνημα στον Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα

Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016 οι μαθητές της Ε΄ Δημοτικού Τάξης επισκέφτηκαν το εργοστάσιο παραγωγής της γνωστής αλυσίδας CoffeeIsland στην Βιομηχανική Ζώνη Πατρών και είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του εργοστασίου. Εκεί το προσωπικό μας υποδέχθηκε με μεγάλη θέρμη και αφού προηγήθηκε μια εισαγωγική παρουσίαση για το σχετικό προϊόν, ακολούθησε λεπτομερής ξενάγηση σε όλους τους χώρους της βιομηχανικής παραγωγής. Ακολουθήσαμε το ταξίδι του καφέ, από τη μακρινή Αιθιοπία, μέχρι την επεξεργασία και την τυποποίησή του. Ευχαριστούμε θερμά τους υπευθύνους του εργοστασίου για την τόσο ζεστή φιλοξενία που μας προσέφεραν!
Στη συνέχεια ακολούθησε προσκύνημα στον ιερό ναό Αγ. Ανδρέα στην Πάτρα εν όψει της επικείμενης θρησκευτικής εορτής και πήραμε το δρόμο της επιστροφής.
Ήταν πραγματικά μια πολύ ενδιαφέρουσα σχολική ημέρα...


« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου