Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Αγωγή Υγείας

Στην τελευταία συνάντηση Αγωγής Υγείας με το Δημοτικό και  Γυμνάσιο, μίλησε με τους μαθητές ο κύριος Παναγιώτης Πλώτας, πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής και η κυρία Ραΐσσα Κουζνετσώβ, ψυχοπαιδαγωγός και συντονίστρια των συναντήσεων αυτών. Εξήγησαν στα παιδιά τί περιλαμβάνει η Αγωγή Υγείας, συζητήθηκαν θέματα διατροφής, άσκησης, κυκλοφοριακής αγωγής και διαπροσωπικών σχέσεων. Σε δεύτερο χρόνο θα μοιραστούν σχετικά ερωτηματολόγια ώστε να αξιολογηθεί εάν επετεύχθη η ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα σχολικού εκφοβισμού και αυτοεκτίμησης. Η ομαλή ψυχοκοινωνική ανάπτυξη των παιδιών προάγει την μάθηση και την ανάπτυξη των γνωστικών δεξιοτήτων των μαθητών.

Poster dimosia ugeia

 


« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου