Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Γ΄ Δημοτικού – Παρακολούθηση θεατρικής παράστασης στην Αθήνα

Την ολοκλήρωση της ενότητας «Ηρακλής» της Ιστορίας Γ’ Δημοτικού, ήρθε να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η παρακολούθηση από τους μαθητές της θεατρικής παράστασης «Ηρακλής: Η ζωή και οι άθλοι του» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στην Αθήνα την Κυριακή 4/12. Δημιουργός της συγκεκριμένης παράστασης είναι η κυρία Κάρμεν Ρουγγέρη, η γνωστή σε όλους για την προσφορά της στο παιδικό θέατρο. Όλοι οι άθλοι του πιο αγαπημένου ήρωα της ελληνικής μυθολογίας ζωντάνεψαν φαντασμαγορικά και με ιδιαίτερη λεπτομέρεια, χάρη στους ταλαντούχους ηθοποιούς και καλλιτέχνες στο θέατρο του Ιδρύματος. Οι μαθητές απόλαυσαν μια εξαιρετική σε όλα τα επίπεδα παράσταση και βίωσαν τη μαγεία του θεάτρου συνδυάζοντας ιστορικές γνώσεις και ψυχαγωγία.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου