Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Ανακοίνωση Γερμανικού Τμήματος

Σας ενημερώνουμε ότι το Γερμανικό Ινστιτούτο Γκαίτε από τον Νοέμβριο του 2016 αλλάζει τις εξετάσεις του Α2, δεύτερου επιπέδου γλωσσομάθειας.
Το πτυχίο απευθύνεται πλέον σε μαθητές 12-16 ετών και αναβαθμίζεται ως προς την ύλη και την τυπολογία των ασκήσεων τους.
Ως εκ τούτου ενώ μέχρι τον Μάη του 2015 το Α2 το κατακτούσαν οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Πάνου στην ΣΤ τάξη Δημοτικού, από φέτος θα δίνεται στις πρώτες τάξεις του Γυμνασίου.
Η υπεύθυνη καθηγήτρια του Γερμανικού Τμήματος κα. Βίβιαν Μαγουλά παρακολούθησε το σεμινάριο die neue A2 Prüfung στις 5-11-2016 στην Πάτρα, όπου και ενημερώθηκε λεπτομερώς για τις νέες εξελίξεις και τη διεξαγωγή των εξετάσεων.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στα παιδιά μας στην εκμάθηση της Γερμανικής Γλώσσας.

 

germaniko tmima st

 

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου