Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Δημοτικό-Γυμνάσιο: Μια διαφορετική εμπειρία

Χριστούγεννα. Μέρες γιορτινές, γιατί γεννιέται η ελπίδα του κόσμου, της ζωής μας, το φως που μας οδηγεί σ’ έναν κόσμο γεμάτο γαλήνη και ευτυχία. Είναι μέρες που ανήκουν κατά κύριο λόγο στα παιδιά. Τα πρόσωπα τους έχουμε υποχρέωση να λάμψουν.
Στο πλαίσιο του χριστουγεννιάτικου μηνύματος οι μαθητές της ΣΤ τάξης του Δημοτικού και αντιπροσωπεία των μαθητών του Γυμνασίου ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου Ναυπακτίας στόλισαν το τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία του λιμένος, ενώ ταυτόχρονα η ατμόσφαιρα γέμιζε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
Ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους και τη βοήθειά τους τους αντιδημάρχους κ.Ι.Ράπτη και κ. Α. Κοτσανά, καθώς και τα μέλη του συλλόγου ‘Ναυμαχία Ναυπάκτου 1571’.

Καλές γιορτές
Καλά Χριστούγεννα

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου