Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Δημοτικό: Το μήνυμα της Γεννήσεως του Χριστού

Οι μαθητές του Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου του 2016, στην «Παπαχαραλάμπειο» αίθουσα πραγματοποίησαν την Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους. Ήταν μια μαγευτική βραδιά που περιελάμβανε θεατρικό με χορευτικά, χορωδία συνοδεία μελόντικων και στην είσοδο της αίθουσας λειτουργούσε Bazaar με έργα των μαθητών.
Η κατάμεστη αίθουσα από κόσμο, είδε κάτι το μοναδικό, να περνά το μήνυμα της γέννησης του Χριστού μέσα από ένα σύγχρονο κείμενο, που περιέγραφε την κοινωνική πραγματικότητα όπως τη βιώνουμε σήμερα και παρ’ όλα αυτά στο βάθος να υπάρχει ελπίδα γιατί ο Χριστός είναι η ελπίδα όλων μας. Τέλος έδειχνε την αναγκαιότητα ύπαρξης του Αϊ Βασίλη για μικρούς και μεγάλους.
Βέβαια μέσα απ’ όλη την παράσταση φάνηκε το βάθος της συστηματικής δουλειάς που γίνεται στα Εκπαιδευτήρια. Στη ζωή μας τίποτα δεν είναι τυχαίο. Αυτό το απέδειξαν οι μαθητές που ήταν οι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης και τους ευχαριστούμε.

Καλές Γιορτές


Ευτυχισμένο το Νέο Έτος

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου