Οι μαθητές βοηθούν και νιώθουν ευτυχία

Οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Πάνου όλες τις προηγούμενες ημέρες συγκέντρωσαν τρόφιμα, όπως κάνουν κάθε χρόνο και τα πρόσφεραν σε συνανθρώπους τους που περνούν δύσκολα οικονομικά. Δυστυχώς η κρίση στην ελληνική κοινωνία έχει χτυπήσει πολλούς ανθρώπους και είναι η κατάλληλη ευκαιρία να δείξουμε την αγάπη μας.
Έτσι στο πλαίσιο αυτής της κίνησης έστειλαν τρόφιμα στο «Χαμόγελο του Παιδιού», στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Ναυπακτίας και στο «Σύνδεσμο Αγάπης» Αγίου Δημητρίου Ναυπάκτου.
Μπράβο παιδιά! Να 'στε καλά και με τη βοήθεια των γονέων σας να συνεχίσετε τον αγώνα τον καλό. Η βοήθεια στον συνάνθρωπο δίνει ελπίδα σ’ αυτόν αλλά και ευτυχία στις ψυχές μας.

Χρόνια Πολλά

Καλές Γιορτές