Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Οι μαθητές βοηθούν και νιώθουν ευτυχία

Οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Πάνου όλες τις προηγούμενες ημέρες συγκέντρωσαν τρόφιμα, όπως κάνουν κάθε χρόνο και τα πρόσφεραν σε συνανθρώπους τους που περνούν δύσκολα οικονομικά. Δυστυχώς η κρίση στην ελληνική κοινωνία έχει χτυπήσει πολλούς ανθρώπους και είναι η κατάλληλη ευκαιρία να δείξουμε την αγάπη μας.
Έτσι στο πλαίσιο αυτής της κίνησης έστειλαν τρόφιμα στο «Χαμόγελο του Παιδιού», στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Ναυπακτίας και στο «Σύνδεσμο Αγάπης» Αγίου Δημητρίου Ναυπάκτου.
Μπράβο παιδιά! Να 'στε καλά και με τη βοήθεια των γονέων σας να συνεχίσετε τον αγώνα τον καλό. Η βοήθεια στον συνάνθρωπο δίνει ελπίδα σ’ αυτόν αλλά και ευτυχία στις ψυχές μας.


Χρόνια Πολλά


Καλές Γιορτές

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου