Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Η Β΄ Δημοτικού φτιάχνει χριστουγεννιάτικες ιστορίες

Πλησιάζοντας στα Χριστούγεννα, στο πλαίσιο του μαθήματος της Γλώσσας, πραγματοποιήθηκε η εξής δραστηριότητα δημιουργικής γραφής: Οι μαθητές συνδύασαν, ο καθένας με το δικό του διαφορετικό τρόπο, τις λέξεις κορφή, δρόμος, αρχιμηνιά, κορδέλα, κάρβουνο, έλκηθρο, γιρλάντα, άγριος, βροχή, σπουργίτης, χρυσός, κορμός, φρατζόλα, όρθιος, φούρνος και δημιούργησαν τις δικές τους χριστουγεννιάτικες ιστορίες προσθέτοντας τη φαντασία τους. Ιστορίες μαγικές, γεμάτες χιούμορ και συναίσθημα προέκυψαν από την προσπάθεια αυτή των μαθητών. Οι ιστορίες αυτές συγκεντρώθηκαν και δημιουργήθηκε έτσι το χριστουγεννιάτικο βιβλίο της τάξης που μοιράστηκε στους μαθητές!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου