Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Μαθηματικός Διαγωνισμός «Καγκουρό»

Ο διεθνής μαθηματικός διαγωνισμός «Καγκουρό» είναι ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός διαγωνισμός στον κόσμο. Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μαθητές από τη Β΄ Δημοτικού μέχρι τη Γ΄ Λυκείου.
Τα θέματα στα οποία διαγωνίζονται δεν απαιτούν ειδικές γνώσεις μαθηματικών. Για την εγγραφή απαιτείται συνδρομή 12,50 ευρώ, ποσό το οποίο προκαταβάλλεται (αν είναι δυνατόν στο σχολείο). Το ποσό αυτό καλύπτει τα έξοδα του διαγωνισμού, δώρα με ενδιαφέρον εκπαιδευτικό περιεχόμενο που παίρνουν όλοι οι συμμετέχοντες και τα βραβεία των διακριθέντων. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού http://www.kangaroo.gr/.
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017, και ώρα 09:00. Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στην Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου για 7η συνεχή χρονιά είναι εξεταστικό κέντρο του διαγωνισμού για τους μαθητές/τριες των εκπαιδευτηρίων αλλά και άλλων σχολείων της ευρύτερης περιοχής. Όποιος μαθητής/τρια επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή μπορεί να ενημερώσει τους υπεύθυνους εξέτασης έως την Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017. Παρακαλούμε, καταθέστε τη δήλωσή σας και τη συνδρομή στην κ. Σοφία Αλεξοπούλου για το Δημοτικό και στον κ. Γιώργο Σκαρπέντζο για το Γυμνάσιο και το Λύκειο.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση:

Παλαιοπαναγιά, Ναυπάκτου 30300, Αιτωλοακαρνανία

Τηλέφωνο:

26340 21607

fax:

26340 21165

e-mail:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα: 

www.ekppanou.gr 

Για τη συμμετοχή σας δηλώνετε τα παρακάτω στοιχεία:

Ονοματεπώνυμο μαθητή: 
Πατρώνυμο: 
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 
Σχολείο προέλευσης: 
Τάξη: 

 

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου