Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Γ΄ Δημοτικού – Επίσκεψη στο Ζωολογικό Μουσείο

Μια κυριολεκτικά  ξεχωριστή επίσκεψη πραγματοποίησε η Γ΄ τάξη των Εκπαιδευτηρίων Πάνου την Τρίτη 24/1 στο Ζωολογικό Μουσείο του Πανεπιστημίου Πατρών. Οι μαθητές μας μαγεύτηκαν από τα εντυπωσιακά και άριστα διατηρημένα εκθέματα ζώων όλων των ειδών αλλά και ενθουσιάστηκαν από την πλήρη και κατανοητή ξενάγηση του καθηγητή κύριου Χονδρόπουλου. Καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκπαιδευτικής επίσκεψης τα παιδιά εξέφρασαν έντονα το ενδιαφέρον τους μέσω των καίριων ερωτήσεών τους για τον συναρπαστικό κόσμο των ζώων. Με την ενότητα αυτή ολοκληρώθηκε άρτια η ενότητα “Φυτά και ζώα του τόπου μας” του μαθήματος της Μελέτης του Περιβάλλοντος. Ευχαριστούμε θερμά τον καθηγητή Βιολογίας κύριο Χονδρόπουλο για την εξαιρετική ξενάγηση.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου