Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Δημοτικό: Συμμετοχή σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Μνήμης Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος στις 17 και 18 Δεκεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε ο 4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Σκακιστικού σκίτσου. Οι συμμετέχοντες απ’ όλη την Ελλάδα έφτασαν στις 922 και από 69 σχολεία.
Ανάμεσα στους μαθητές που διακρίθηκαν είναι και η μαθήτρια του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων Πάνου Δάφνη Δελημπαλταδάκη.
Συγχαρητήρια Δάφνη!
Συγχαρητήρια στα σχολεία που λαμβάνουν μέρος και παροτρύνουν τα παιδιά για συμμετοχή σε αυτού του είδους τις εκδηλώσεις που πέραν των άλλων καλλιεργούν την ιστορική μνήμη.
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου