Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Α΄ τάξη: Το εργαστήρι «ευτροφία» μας ταξιδεύει στον κόσμο της υγιεινής διατροφής...

Με απώτερο σκοπό την εκμάθηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών οι μαθητές της Α΄ τάξης ολοκλήρωσαν σήμερα το πρώτο εργαστήριο διατροφής με κεντρικό θέμα τη γνωριμία με τις ομάδες τροφίμων. Συνοδοιπόροι τους σ΄ αυτό το ταξίδι υπήρξαν οι διατροφολόγοι Μέμα Λαμπροπούλου και Μαρκέλλα Συμεοπούλου, οι οποίες μέσα από τις βιωματικές δραστηριότητες που διοργάνωσαν, προσέφεραν στους μαθητές μας μια διασκεδαστική και μοναδική εμπειρία. Τα εκπαιδευτικά μηνύματα γύρω από την διατροφή μεταδόθηκαν μέσα από μια ποικιλία δραστηριοτήτων. Μαγειρική, παιχνίδια γνώσεων και επιδαπέδια παιχνίδια βοήθησαν τους μαθητές να εξοικειωθούν με έννοιες της ισορροπημένης διατροφής. Ευχαριστούμε θερμά τις διατροφολόγους του διατροφικού εργαστηρίου «ευτροφία», καθώς γέμισαν τα παιδιά με νέες γνώσεις για το πώς θα χτίσουν από τώρα καλή υγεία...και όλα αυτά μέσα από τη διασκέδαση! Μαθητές και εκπαιδευτικοί αναμένουν πλέον με μεγάλη ανυπομονησία την επόμενη επίσκεψη των διατροφολόγων στον χώρο των εκπαιδευτηρίων Πάνου για την υλοποίηση του δεύτερου κύκλου εργαστηρίων. Με τι άραγε θα μας εντυπωσιάσουν πάλι;

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου