Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Δ' Δημοτικού - Ταξίδι στον κόσμο της ζωολογίας

Εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησαν τα δύο τμήματα της Δ' τάξης του Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Πάνου την Τρίτη 31/1/2017 στο Ζωολογικό Μουσείο του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Οι μαθητές μας ενθουσιάστηκαν από τα εντυπωσιακά και άριστα διατηρημένα εκθέματα ζώων όλων των ειδών αλλά και από την αναλυτική ξενάγηση του καθηγητή κύριου Χονδρόπουλου και του βοηθού του. Κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής επίσκεψης τα παιδιά εξέφρασαν έντονα το ενδιαφέρον τους μέσω των ερωτήσεών τους για τον συναρπαστικό κόσμο των ζώων. Με την ενότητα αυτή ολοκληρώθηκε άρτια η σχετική με το περιβάλλον ενότητα του μαθήματος της Μελέτης του Περιβάλλοντος. Ευχαριστούμε θερμά τον καθηγητή Βιολογίας κύριο Χονδρόπουλο και τον βοηθό του για το χρόνο που μας διέθεσαν.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου