Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Ε΄ τάξη: Μικροί επιστήμονες στο εργαστήριο Φυσικής

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου, ως ενιαία εκπαιδευτική μονάδα, προσπαθούν πάντα να ανεβάζουν τους μαθητές ένα βήμα ψηλότερα! Έτσι την Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄ τάξης, με αφορμή την ενότητα ¨Θερμότητα¨ της Φυσικής, επισκέφθηκαν το εργαστήριο Φυσικής του Γυμνασίου – Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων. Εκεί, με τη βοήθεια του καθηγητή φυσικής κ. Κατσάνου και των δασκάλων της τάξης, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γίνουν για λίγο ερευνητές! Πειράματα που αφορούν τον βρασμό, την εξάτμιση, την συστολή, την διαστολή και ό,τι άλλο διδάχθηκαν τον τελευταίο καιρό, πραγματοποιήθηκαν μπροστά στα μάτια τους, ερχόμενα να ολοκληρώσουν το βιωματικό παζλ της γνώσης.
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Κατσάνο για την φιλοξενία και την ενημέρωση και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το άμεσο μέλλον!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου