Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Δημοτικό: Συγχαρητήρια παιδιά

Την Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου του 2017, οι μαθητές του ομίλου «Θεατρικό παιχνίδι» του Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Πάνου στην «Παπαχαραλάμπειο» αίθουσα έδειξαν τις υποκριτικές τους ικανότητες, παρουσιάζοντας την παράσταση «Περιπέτεια στο Τσαμπουκαλονήσι».
Οι μικροί μαθητές (Γ΄ τάξη) ανέδειξαν με όμορφο τρόπο την ενδοσχολική βία, αλλά και τη δυνατότητα εξάλειψης αυτής αρκεί να υπάρχει αποφασιστικότητα από όλους τους παράγοντες της αγωγής.
Συγχαρητήρια στο «Πράσινο + Μπλε» για την πρωτοβουλία που παίρνει χρόνια τώρα. Συγχαρητήρια στα σχολεία που ανταποκρίνονται και φυσικά συγχαρητήρια στα παιδιά που είναι οι πρωταγωνιστές του όλου εγχειρήματος.


« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου