Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Δημοτικό-Γυμνάσιο: Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2017

Στην κατάμεστη αίθουσα «Βιργινία Πάνου» οι προσκεκλημένοι από το Εκπαιδευτήριο Πάνου: 1) Ευστρατιάδης Γεώργιος και 2) Λούβρης Αριστείδης ανέλυσαν πρακτικές συμπεριφοράς στα Μέσα Μαζικής δικτύωσης αλλά και την έννοια του ψηφιακού ίχνους στους μαθητές.
Ήταν μια συνάντηση – ενημέρωση εξαιρετικής σημασίας δεδομένου ότι το σχολείο οφείλει να εξοπλίζει τους μαθητές του με γνώσεις γύρω από το διαδίκτυο, προκειμένου να προστατεύεται από τους κακούς που «κυκλοφορούν» σε αυτό.
Μην ξεχνάμε η γνώση προσφέρει ασφάλεια. Επίσης, ότι το διαδίκτυο έχει θετικές αλλά και αρνητικές προεκτάσεις, που σημαίνει εγρήγορση και ενημέρωση.
Ως σχολική μονάδα ευχαριστούμε τους προσκεκλημένους – επιμορφωτές που διέθεσαν τον χρόνο τους για τον σημαντικό αυτό σκοπό. Ευχαριστούμε τους γονείς που αντεπεξήλθαν στην πρόσκληση και φυσικά τους μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού και τους μαθητές του Γυμνασίου, που παρακολούθησαν την εκδήλωση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προσοχή.
Η ανωτέρω εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων που είναι ενταγμένες στο Θεματικό Δίκτυο «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο».

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την παρουσίαση του κου Αριστείδη Λούβρη

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την παρουσίαση του κου Γεώργιου Ευστρατιάδη

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου