Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Δημοτικό: Επίσκεψη Γ’ τάξης στο Θεματικό πάρκο Πάτρας

Την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, οι μαθητές της Γ’ τάξης επισκέφτηκαν το Θεματικό πάρκο, με αφορμή την ελληνική μυθολογία που αποτελεί τη βασική ύλη της Ιστορίας της τάξης αυτής.
Στην αρχή, οι μαθητές «γνώρισαν» τα πιο γνωστά τέρατα της μυθολογίας, όπως ο Κύκλωπας και η Μήδεια. Όλοι εντυπωσιάστηκαν από την απλή, αλλά και πλήρη ξενάγηση στα εκθέματα αυτά, αλλά και από τη ρεαλιστικότητά τους. Στη συνέχεια, οι μικροί μας επισκέπτες ξεναγήθηκαν στο οινοποιείο, όπου γνώρισαν από κοντά τα στάδια παραγωγής και εμφιάλωσης του κρασιού. Τέλος, η εκδρομή έκλεισε με καλλιτεχνικές δημιουργίες των παιδιών, αλλά και με την προσπάθεια τους να βρουν την έξοδο ενός λαβύρινθου, χωρίς τη βοήθεια του μίτου, αλλά με ρωτήσεις γνώσεων!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου