Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Ε΄ δημοτικού: Επίσκεψη στο εργαστήριο Φυσικής Γυμνασίου-Λυκείου

Την Τετάρτη, 8 Μαρτίου οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄ τάξης επισκέφθηκαν το εργαστήριο Φυσικής Γυμνασίου - Λυκείου προκειμένου να πραγματοποιήσουν πειράματα σχετικά με τον ηλεκτρισμό. Με την βοήθεια του κ. Κατσάνου, καθηγητή Φυσικής του Γυμνασίου, παρακολούθησαν μια ολοκληρωμένη παρουσίαση που αφορούσε το κλειστό κύκλωμα. Συγκεκριμένα μελέτησαν τα μέρη από τα οποία αποτελείται ένα κύκλωμα σε σειρά και ένα σε παράλληλη σύνδεση, διαχώρισαν τους αγωγούς από τους μονωτές και την χρησιμότητά τους.
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Κατσάνο για την συνεργασία κι επειδή η γνώση έρχεται μέσα από την πράξη, ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τα επόμενα πειράματα!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου