Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Δημοτικό: Επίσκεψη στο εργοστάσιο «Πλαστικά Κοτρώνη»

Σήμερα 14/3/2017 οι μαθητές της Στ΄ τάξης είχαν τη χαρά να επισκεφτούν το εργοστάσιο «Πλαστικά Κοτρώνη». Ήταν πραγματικά μια ενδιαφέρουσα επίσκεψη, καθώς είδαμε ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής πλαστικών συσκευασιών τροφίμων. Ενημερωθήκαμε τόσο για την επιχειρηματική εξέλιξη της εταιρείας, όσο και την διαδικασία παραγωγής των συσκευασιών. Είδαμε τη μονάδα εν ώρα λειτουργίας και παρακολουθήσαμε εργαζόμενους και μηχανές να δουλεύουν για την παραγωγή ενός προϊόντος υψηλής ποιότητας.
Είναι ευχής έργον να υπάρχουν τέτοιες εργοστασιακές μονάδες καθώς στηρίζουν την τοπική οικονομία και προσφέρουν θέσεις εργασίας σε ένα αξιοσέβαστο αριθμό ατόμων.

« Επιστροφή

 

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου