Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Δημοτικό: Ένα πρωινό…στο Μουσείο της Ακρόπολης!

Εκπαιδευτική εκδρομή στο Μουσείο της Ακρόπολης πραγματοποίησαν οι μαθητές της Δ΄ τάξης του Δημοτικού, συνοδεία των εκπαιδευτικών τους, στα πλαίσια του αντίστοιχου προγράμματος (project) που υλοποιούν τη φετινή χρονιά. Γεμάτοι κέφι και όρεξη, το πρωινό της περασμένης Παρασκευής, επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο και το ταξίδι προς την Αθήνα ξεκίνησε. Στο Μουσείο της Ακρόπολης οι εικόνες και οι γνώσεις που αποκόμισαν ήταν μοναδικές και τους πρόσφεραν μια σίγουρα αξέχαστη εμπειρία. Φυσικά εκδρομή σημαίνει και διασκέδαση! Γι’ αυτό φροντίσαμε να εκμεταλλευτούμε την κάθε στιγμή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού περνώντας όμορφα, παίζοντας, τραγουδώντας και μοιραζόμενοι στιγμές που μας φέρνουν πιο κοντά!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου