Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

Α’ Δημοτικού: Καρασπήλιου και Κυριλής...δύο υγιή πρότυπα της νέας γενιάς που σπάνε διαρκώς τα ρεκόρ...

Με αφορμή την ενότητα “Αθλητισμός στο σχολείο”, στο μάθημα της Μελέτης του Περιβάλλοντος, οι μαθητές της Α΄ τάξης έγιναν για λίγο μικροί δημοσιογράφοι και εξασφάλισαν μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη από δύο φωτεινά παιδιά του σχολείου μας. Έχοντας μια αξιόλογη πορεία στο δυναμικό τους, εντυπωσιακή θα λέγαμε, καθώς δε συνάδει με το νεαρό της ηλικίας τους και φορτωμένοι με συνεχείς διακρίσεις, ο καθένας στο άθλημα που υπηρετεί, ο Θοδωρής Κυριλής, αθλητής της ομάδας του Προμηθέα Πατρών και παίκτης που στελεχώνει την εθνική και η Αναστασία Καρασπήλιου, πρωταθλήτρια του tae kwon do και μέλος της εθνικής ομάδας, απέδειξαν περίτρανα ότι η νέα γενιά έχει πάρα πολλά να δώσει!
Οι δύο λαμπροί νέοι, αφού συνομίλησαν με τους μαθητές της Α’ τάξης, τους παρότρυναν να αξιοποιούν σωστά τον χρόνο τους, να μην εγκαταλείπουν ποτέ τους στόχους τους και να κυνηγούν διαρκώς τα όνειρά τους. Όπως πολύ σωστά είπαν ο κόσμος μπορεί να κατακτηθεί μόνο με πίστη, θυσία, υπομονή, επιμονή και αγώνα!
Είναι τιμή για το σχολείο μας να διαθέτει τέτοιους μαθητές, καθώς συνδυάζουν με ιδιαίτερη επιτυχία τον αθλητισμό και τις σχολικές υποχρεώσεις. Ελπίζουμε στο μέλλον να έχουμε όλο και περισσότερους τέτοιους μαθητές! Εμείς από τη μεριά μας δεσμευόμαστε να τους δίνουμε πάντα τη δυνατότητα εξέλιξης όλων των χαρισμάτων τους!
Ευχαριστούμε πολύ τον Θοδωρή και την Αναστασία για τα κίνητρα που έδωσαν στους μαθητές της Α’ τάξης, να πλάσουν τον εαυτό τους τόσο σωματικά όσο και πνευματικά μέσα από τον αθλητισμό! Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι ένας αθλητής παραμένει αθλητής κι εκτός αγωνιστικού χώρου! Ευχόμαστε ολόψυχα και στους δύο αθλητές, να έχουν πάντα διακρίσεις στη ζωή τους και καλή επιτυχία στον επόμενο αγώνα που θα πάρουν μέρος προσεχώς, στο “τερέν της μάθησης”...με στόχο την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση!

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου