Το σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μαςΤο σχολείο μας
Εκτύπωση

«ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ»

Την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 οι μαθητές της Ε΄ Τάξης συμμετείχαν στο  διαγωνισμό Φυσικής «Αριστοτέλης», έναν πανελλήνιο διαγωνισμό υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η εξέταση διήρκησε δύο ώρες και οι μαθητές μας  κλήθηκαν να λύσουν θέματα που αφορούσαν την τρέχουσα ύλη της τάξης τους αλλά κυρίως σε αυτά που αναφέρονταν στην κριτική τους σκέψη. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προετοιμασία που έκαναν για αυτόν τον διαγωνισμό και για την υπευθυνότητα που επέδειξαν κατά την διεξαγωγή του. Τέλος πρέπει να αναφέρουμε ότι δύο μαθητές από κάθε τμήμα, που θα σημειώσουν τις καλύτερες επιδόσεις, θα συμμετάσχουν στην β΄ φάση του διαγωνισμού, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου 2017.

« Επιστροφή

Share on Facebook

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Με τον δικό μας «Εμμανουήλ» και τα παιδιά της Κοινότητας Μούκο Ρουάντας, χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον

Στη Ρουάντα «έφτασαν»  τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για τέταρτη χρονιά εφέτος. Ως ανάδοχοι οι μαθητές μας παρακολούθησαν την πορεία του Εμμανουήλ Νιμιγιμάνα, του προστατευόμενου μας,  μέσα από έντυπο υλικό και μια σύντομη παρουσίαση για την ευρύτερη κοινότητα στην οποία κατοικεί.

Περισσότερα »

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

filanthropiki

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα του σχολείου μας

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα και το πνεύμα αλληλεγγύης αποτελούν ισχυρά θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

Περισσότερα »

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ypotrofies small

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧ. EΤΟΥΣ 2017-2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, για την χορήγηση υποτροφιών στο Γυμνάσιο, κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα »

Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Google+
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Facebook
Τα Εκπαιδευτήρια Πάνου στο Twitter
Το κανάλι των Εκπαιδευτηρίων Πάνου